>> LET OP! DE INSCHRIJVING VOOR DE ONLINE INSTRUCTEURSOPLEIDING IS TUSSEN 4 EN 6 NOVEMBER GEOPEND! <<

Gastdocenten

Tijdens de opleiding krijg je les van verschillende gastdocenten. In de opleiding staat het trainen van paarden centraal maar bij een eigen onderneming en het kunnen werken met paarden komt natuurlijk veel meer kijken. 

Onze gastdocenten zijn specialist in hun vakgebied en nemen je mee door de belangrijkste aspecten die jij straks kunt integreren als trainer en instructeur.

Femke Dölle

Paddock designer

Femke D√∂lle is paddock designer en heeft de kleinste¬†Browsing¬†Paddock¬ģ van de Benelux op slechts 1.600m2. Ze is een echte inspirator,¬†omdenker, changemaker¬†√©n gastdocent¬†op onze online instructeursopleiding!

Tijdens de opleiding leert ze je alles over basisbehoeftes, natuurlijke huisvesting, verschillende soorten huisvestingen, het kunnen realiseren, denken in mogelijkheden, eetbare bomen en planten, (voer)management, passive physio, verrijkingen en nog veel meer.

Wil je met haar kennis een verschil kunnen maken voor jouw paard? Je kunt hieronder haar GRATIS e-book downloaden over Planten en Passive Physio!

Annika Rettig

Clickhorse Marketing

Annika is expert op het gebied van marketing en in de module Online Marketing leer je van haar hoe je jouw bedrijf een eigen gezicht geeft.

Annika legt uit welke overwegingen je mee moet nemen bij de keuze van logo en kleuren en hoe je jouw eigen bedrijf goed kan gaan positioneren. Verder krijg je uitleg over hoe je jouw eigen website kan gaan maken en wat hier echt niet op mag ontbreken en neemt Annika je ook mee om je eigen social media strategie op te stellen. Alles wat je nodig hebt om je eigen onderneming als instructeur een vliegende start te geven. 

Wil je alvast meer over Clickhorse Marketing te weten komen? Klik dan op de onderstaande button!

Meer informatie over Clickhorse Marketing

Ellen Bazuin

Hippisch therapeut 

Ellen Bazuin heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van hardnekkige angst bij paardrijden. Ellen is gastdocent op onze online instructeursopleiding en neemt je mee door de biologie achter angst. Welke systemen zijn er? Hoe zit het met gedachtes en hoe kun je deze veranderen? Hoe kun je kalmeren en wat hebben de hersenen nodig om angst aan te kunnen?

En hoe gaat dat straks als instructeur, hoe ga je om met een ruiter met angst? Welke tools zijn er en hoe pas je deze toe? Ellen leert je er alles over!

Wil je alvast meer over haar te weten komen? Klik dan op de onderstaande button!

Meer informatie over Ellen

Madelief Jambroes

Vitalbix

Vitalbix staat voor voeren op een manier die past bij het natuurlijke eetgedrag van jouw paard: rijk aan vezels, laag in zetmeel & suiker en boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren.

Madelief leert je belangrijke aspecten over paardenvoeding en we gaan tijdens de opleiding dieper in op de relatie tussen voeding en training. Onmisbare kennis voor (toekomstige) trainers en instructeurs!

Wil je graag meer over Vitalbix te weten komen? Klik dan op de onderstaande button!

Meer informatie over Vitalbix

Samen voor een betere wereld voor de paarden.

Ga naar de instructeursopleiding

Sanne Gutter

Bach bloesems

Sanne is natuurgeneeskundige en klassiek homeopaat voor dieren. Sanne neemt de je tijdens de opleiding mee in de wereld van de bach bloesems. Wat zijn bach bloesems, hoe kun je dit inzetten en wat is de waardevolle aanvulling hiervan náást correcte training? Sanne leert je er alles over!

Wil je alvast meer over haar te weten komen? Klik dan op de onderstaande button!

Meer informatie over Sanne

Suzanne Godijn

Zadel specialist

De drie eenheid tussen paard, ruiter en zadel. Tijdens de instructeursopleiding neemt zadel specialist Suzanne Godijn je mee door alle basiskennis rondom zadels die je mag beheersen als (toekomstig) trainer en instructeur!

Wil je alvast meer over haar te weten komen? Klik dan op de onderstaande button!

Meer informatie over Suzanne
Meer informatie over de opleiding